Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 11-09-2019, 13:48
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Photometria International Photography Festival κάνει το τρίτο του ανοιχτό κάλεσμα, για έργα βίντεο στις κατηγορίες animation, video art και ταινίες μικρού μήκους. Το Photometria Festival μπορεί να αποτελεί κατά βάση ένα φωτογραφικό φεστιβάλ, ωστόσο επεκτείνεται και στις τέχνες του animation και του κινηματογράφου, καθώς και του video art.

Δημιουργοί ταινιών μικρού μήκους,  animators και visual artists μπορουν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα έργα τους στο νέο διαγωνισμό που έχει ξεκινήσει ήδη από 1/9 και πρόκειται να διαρκέσει έως και τις 30/9. Η θεματογραφία είναι ελεύθερη, το έργο πρέπει να έχει μέγιστη διάρκεια 30' και επίσης θα πρέπει να συνοδεύεται από ένα σύντομο περιγραφικό σημείωμα όπου θα αναγράφονται πληροφορίες για το έργο. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό κοστίζει 10 ευρώ ανά έργο και τα επιλεγμένα έργα θα παρουσιαστούν στα πλαίσια της φετινής διοργάνωσης σε μέρη και ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.

 Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην επίσημη ιστοσελίδα (www.photometria.gr) όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για περισσότερες λεπτομέρειες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του φεστιβάλ.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα