Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Πετύχαμε πολλά»

Εικόνα του άρθρου «Πετύχαμε πολλά»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/09/2019, 18:32
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Βαγγέλης Παλατζίδης, απελθών πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ, με επιστολή του ευχαριστεί και απολογίζει τη θητεία του.

Περιγράφει τα τέσσερα χρόνια της θητείας του ως «έντονα, κάποιες στιγμές δύσκολα, αλλά πάντα δημιουργικά έτη.  Βρέθηκα  αρκετές φορές στο όριο της αντοχής μου και δυσκολεύθηκα πολύ να συγκρατήσω τα συναισθήματά μου, αλλά κατάφερα θεωρώ να διαχειριστώ σωστά τις όποιες δύσκολες καταστάσεις και δεν έδωσα ποτέ το δικαίωμα να εκτεθεί η Επιτροπή Διοίκησης στην τοπική κοινωνία».

Σχετικά με το έργο που παρουσίασε η διοίκηση, αναφέρει ότι «πετύχαμε πολλά» και αποδίδει τα εύσημα τους «σπουδαίους και ικανούς» συνεργάτες.

«Μοιράστηκα μαζί τους τις επιτυχίες, το κοινό όραμα, τις προκλήσεις της δημιουργίας και το στόχο να δημιουργήσουμε  στην πόλη μας πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις με στόχο τον μαζικό αλλά και τον υψηλού επιπέδου αθλητισμό. Δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις αθλητικές υποδομές, έχοντας εκπονήσει συγκεκριμένο σχέδιο για μια σειρά αναγκαίων έργων συντήρησης και αποκατάστασης στις εποπτευόμενες, από το ΠΕΑΚΙ εγκαταστάσεις», αναφέρει.

Συμπληρώνει ότι «η αξία των πραγμάτων που καταφέραμε είναι πολύ μεγαλύτερη, διότι έγινε μέσα σε μια ιστορικά δύσκολη εποχή για την χώρα μας. Μια εποχή λιτότητας, η οποία απαιτεί να κάνουμε πολλά πράγματα με λίγους πόρους. Εδώ και τέσσερα χρόνια δίναμε καθημερινή μάχη να ανακτήσουμε το αυτονόητο».

Τέλος, εύχεται καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση του ΠΕΑΚΙ και καλεί «όλους να βοηθήσουν τη νέα διοίκηση για το καλό του ΠΕΑΚΙ, της πόλης  και των ανθρώπων που εξυπηρετεί».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back