ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Περιοδείες του Στ. Καλογιάννη

Εικόνα του άρθρου Περιοδείες του Στ. Καλογιάννη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/09/2019, 18:06
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το Κουκλέσι και τη Βουλιάστα επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο ο βουλευτής της ΝΔ Σταύρος Καλογιάννης. Ο κ. Καλογιάννης έπλεξε το εγκώμιο στον πρωθυπουργό για τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ και άκουσε από τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Αποστόλου τα προβλήματα των μειωμένων τιμών πρόβειου γάλακτος και θέματα καθημερινότητας. Στη Βουλιάστα ο Σταύρος Καλογιάννης συναντήθηκε με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στις ιχθυοκαλλιέργειες και είπε ότι «είναι επιτακτική η ανάγκη ολοκληρωμένης ανάδειξης και αξιοποίησης της κοιλάδας του Λούρου. Για το θέμα θα καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον Δήμο Δωδώνης».

Επίσης, την Κυριακή παρακολούθησε τους αγώνες κωπηλασίας στα Γιάννενα και συζήτησε με τον ΓΓΑ Γ. Μαυρωτά «τρόπους ώστε να αναβαθμιστεί η υποδομή της λίμνης για τη δυνατότητα διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων με σεβασμό στο οικοσύστημά της», κάτι που ωστόσο γίνεται ήδη (με σεβασμό ή χωρίς…).

Στους Χουλιαράδες συζήτησε με δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων και τον νέο πρόεδρο Χουλιαράδων κ. Καλύβα θέματα που αφορούν την περιοχή, όπως το δίκτυο ύδρευσης και η διάθεση αποβλήτων των πτηνοτροφείων, ζήτησε δε συνεργασία από όλους του τοπικούς φορείς για την περαιτέρω ανάδειξη του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back