ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Περιφέρεια Ηπείρου κατά ΕΠΟ

Εικόνα του άρθρου Περιφέρεια Ηπείρου κατά ΕΠΟ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/02/2021, 21:02
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Περιφέρεια Ηπείρου με ανακοίνωσή της, εκφράζει (και αυτή) «την έκπληξή της και την απορία της για μια από τις πιο παράξενες αποφάσεις που έχουν παρθεί σε βάρος της πόλης των Ιωαννίνων από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία».

Αναφέρεται στη μεταφορά της έδρας του εξ αναβολής αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο, την οποία η ΕΠΟ αποφάσισε χωρίς να ελέγξει τους «Ζωσιμάδες», δύο μέρες πριν τη διεξαγωγή του ματς, με δικαιολογία τις καιρικές συνθήκες.

Ο κ. Καχριμάνης αναφέρει ότι το πρωί της Τρίτης συνομίλησε με τον πρόεδρο του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων Παντελή Κολόκα και ενημερώθηκε ότι «ο χλοοτάπητας του γηπέδου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, η οποία επιτρέπει τη διεξαγωγή του αγώνα, υπό αυτές τις συνθήκες».

Η Περιφέρεια Ηπείρου αναφέρει ότι «με δεδομένο πως οι παρούσες καιρικές συνθήκες προβλέπονται για την πόλη των Ιωαννίνων, μέχρι και την Παρασκευή, η Περιφέρεια Ηπείρου αφενός δεν κατανοεί την ουσία της απόφασης της ΕΠΟ για ορισμό του αγώνα στο Αγρίνιο» και εκφράζει την «έντονη δυσαρέσκειά της» προς την ΕΠΟ, κατηγορώντας την ότι προχώρησε σε μια απόφαση «η οποία προκαλεί το κοινό αίσθημα και είναι ξεκάθαρο πως είναι σε βάρος όχι μόνο της ομάδας του ΠΑΣ, αλλά κυρίως σε βάρος της πόλης των Ιωαννίνων».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back Ντοτη3