Η ταινία του Βιμ Βέντερς «Perfect Days» θα προβληθεί τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, στις 21:00, στο πάρκο Κατσάρη, στο πλαίσιο του Ioannina Open Air Film Festival που διοργανώνει η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Ιωαννιτών.
Παίζουν: Κότζι Γιακούσο, Αρίσα Νακάνο, Τόκιο Εμότο.
Η υπόθεση: Ο Χιραγιάμα εργάζεται ως καθαριστής στις δημόσιες τουαλέτες του Τόκιο. Οι μέρες του κυλούν ήσυχα δουλεύοντας, ακούγοντας μουσική, φωτογραφίζοντας τη φύση και διαβάζοντας. Όμως ο νέος του βοηθός και η κοπέλα που φλερτάρει, οι συναντήσεις του με την ιδιοκτήτρια ενός εστιατορίου, αλλά και η απρόσμενη άφιξη της νεαρής ανιψιάς του θα ανατρέψουν την καθημερινή ρουτίνα του.
Ο Γιακούσο είχε πάρει βραβείο ερμηνείας στο Φεστιβάλ των Καννών ενώ η ταινία ήταν υποψήφια για καλύτερη διεθνή ταινία στα Όσκαρ.
Είσοδος ελεύθερη. .