ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πεδινή και Νησί «βλέπουν» έργα

Εικόνα του άρθρου Πεδινή και Νησί «βλέπουν» έργα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/09/2018, 16:24
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δύο ακόμη έργα στον Δήμο Ιωαννιτών μπαίνουν σε φάση υλοποίησης, ε τον δήμαρχο Θωμά Μπέγκα να υπογράφει σήμερα τις αντίστοιχες συμβάσεις με τους αναδόχους.

Πρόκειται για το έργο με τίτλο «Κατασκευή βασικής υποδομής στη νέα επέκταση Δημοτικής Κοινότητας Πεδινής», συνολικού προϋπολογισμού 179.000 ευρώ, και για τα «Έργα αναβάθμισης και βελτίωσης υποδομών Δημοτικής Ενότητας Νήσου» με προϋπολογισμό 100.000 ευρώ. Και τα δύο έργα θα χρηματοδοτηθούν από ίδιους πόρους.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο περιλαμβάνονται εργασίες κατασκευής, βελτίωσης και συντήρησης οδών στη νέα επέκταση της Δημοτικής Κοινότητας Πεδινής, ενώ στο δεύτερο προβλέπονται εργασίες ηλεκτροφωτισμού σε τμήμα του Νησιού, επισκευή δημοτικών τουαλετών και αποκατάσταση καλντεριμιών.

«Έχοντας αφήσει πίσω μας για τα καλά τις γραφειοκρατικές δυσκολίες, τις αλλαγές του νόμου για τους διαγωνισμούς των έργων κι άλλα εμπόδια που έφεραν σημαντικές καθυστερήσεις στη συμβασιοποίηση των έργων που είχαμε εντάξει στο τεχνικό μας πρόγραμμα, προχωράμε πια αποφασιστικά και γρήγορα στην επόμενη φάση […]. Πιστοί στις δεσμεύσεις μας θα συνεχίσουμε και το επόμενο διάστημα με περισσότερα έργα αφήνοντας ένα ποιοτικό αποτύπωμα σε κάθε γωνιά του Δήμου», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο δήμαρχος.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back