Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Παράταση απαγόρευσης μέχρι 5 Μαΐου

Εικόνα του άρθρου Παράταση απαγόρευσης μέχρι 5 Μαΐου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/04/2020, 22:06
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τη νέα απόφαση της Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για παράταση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας των πολιτών στην παραλίμνια περιοχή, από την πλατεία Μαβίλη μέχρι το τέλος του ποδηλατόδρομου στον Κατσικά, στους παράδρομους της περιφερειακής οδού και στο μονοπάτι στο δάσος του Φρόντζου, κάνει γνωστή ο Δήμος Ιωαννιτών με ανάρτησή του στο facebook.

Η νέα απόφαση παρατείνει την απαγόρευση της κυκλοφορίας στις παραπάνω περιοχές μέχρι τις 5 Μαΐου και από τις 14:00 έως τις 22:00 τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα και τις αργίες από τις 10:00 έως τις 22:00. Σε σύγκριση με την απαγόρευση που ισχύει, υπάρχει μια τροποποίηση στο ωράριο, καθώς από τις 27 Απριλίου θα είναι ανοιχτές στους πολίτες οι περιοχές αυτές μετά τις 10 το βράδυ.

Της νέας απαγόρευσης εκ μέρους του υπουργείου προηγήθηκε κοινή, σημερινή επιστολή του περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη και του δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ. Aνάλογη επιστολή είχε προηγηθεί και στις 11 Απριλίου, όταν έκλεισαν οι συγκεκριμένοι δημόσιοι χώροι με εξαίρεση τα πρωινά των καθημερινών (διαβάστε εδώ). 

Στη νέα απόφαση σημειώνεται ότι «μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου (σ.σ. 5 Μαΐου), θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση του ανωτέρω προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών στον Δήμο Ιωαννιτών».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back