Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Παράταξη Μπέγκα για τον «μεγάλο δακτύλιο»

Εικόνα του άρθρου Παράταξη Μπέγκα για τον «μεγάλο δακτύλιο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/09/2019, 19:49
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την ικανοποίησή της για την ένταξη του έργου του μεγάλου δακτυλίου στο ΕΣΠΑ εκφράζει με ανακοίνωσή της η παράταξη «Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα» του Θωμά Μπέγκα, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι κατά τη θητεία της στη δημαρχία ήταν που το έργο αυτό σχεδιάστηκε, μελετήθηκε και υποβλήθηκε προς χρηματοδότηση.

«Ως δημοτική αρχή είχαμε προαναγγείλει την περασμένη εβδομάδα της θετικές εξελίξεις. Πρόκειται για το επιστέγασμα μιας επίπονης προσπάθειας, για την υλοποίηση ενός σπουδαίου έργου υποδομής και ανάπτυξης, το οποίο συνάντησε αλλά ξεπέρασε μεγάλες δυσκολίες. Τα μεγάλα και οραματικά έργα θέλουν ένα εύλογο χρόνο ωρίμανσης» τονίζει. Παράλληλα, επισημαίνει ότι «χάρη στις ενέργειες της δημοτικής μας αρχής ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα».

«Από εδώ και πέρα είναι ευθύνη της νέας δημοτικής αρχής να προχωρήσει στο τελικό στάδιο διασφάλισης υλοποίησης του έργου. Εμείς θα είμαστε παρόντες για να παρακολουθούμε την εξέλιξή του, όπως θα κάνουμε άλλωστε και για όλα τα υπόλοιπα έργα τα οποία έχουμε αφήσει ως παρακαταθήκη, ώριμα και με διασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις προκειμένου να ολοκληρωθούν προς όφελος του τόπου» καταλήγει η παράταξη στην ανακοίνωσή της.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back