Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Παράπονα για όχι αρκετό… πρωτόκολλο στα Ελευθέρια

Εικόνα του άρθρου Παράπονα για όχι αρκετό… πρωτόκολλο στα Ελευθέρια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/02/2017, 22:09
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το παράπονο ότι «τα Ελευθέρια έχουν ατονήσει» και ότι ο θεσμός όσο περνάει ο καιρός, απαξιώνεται, εξέφρασε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκος Γκόντας στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. «Παλαιότερα ήταν σταθμός για την πόλη μας αυτή  η ημερομηνία κατά την οποία  εκτός των άλλων δίνονταν η δυνατότητα της δημοτικής αρχής να συζητά μεγάλα ζητήματα της περιοχής με την πολιτεία και να λαμβάνονται ακόμη και αποφάσεις που αφορούσαν το μέλλον της. Τα τελευταία χρόνια αυτός ο θεσμός έχει ατονήσει και έχει απαξιωθεί και ούτε στο τυπικό του μέρος δεν εκτελείται πλέον» τόνισε ο κ. Γκόντας.

Σε άλλες παρεμβάσεις, η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία κατήγγειλε ότι ο προϋπολογισμός συντάχθηκε με προχειρότητα και ότι γι αυτό έρχεται σε τόσο σύντομο διάστημα «αναμόρφωση μαμούθ» όπως τη χαρακτήρισε. Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιωτίτσας πάντως, αρνήθηκε ότι οι αναμορφώσεις είναι πλέον «συνήθεια» και ότι είναι όλες τόσο μεγάλες, ενώ υπεραμύνθηκε της πρότασης.

Τέλος, ο Στέφανος Μάντζιος τόνισε ότι πρέπει να δοθεί προσοχή στο διακανονισμό οφειλών προς τη ΔΕΥΑΙ, προτείνοντας να αυξηθεί ο αριθμός των δόσεων σε 24 μήνες και η ελάχιστη προκαταβολή να κατέβει στα 40 ευρώ.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back