Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Παρακμιακή η κοινοβουλευτική συμπεριφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ»

Εικόνα του άρθρου «Παρακμιακή η κοινοβουλευτική συμπεριφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/05/2019, 11:30
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με επίθεση στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ συνδύασε την ομιλία του στα Γιάννενα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

«Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η Νέα Δημοκρατία οδηγούν σε παρακμή το πολιτικό σύστημα απομακρύνοντας ακόμα περισσότερο τους πολίτες» τόνισε και αναφέρθηκε και στις διακοπές του πρωθυπουργού: «Ο κ. Τσίπρας προκαλεί τον λαό όταν εν μέσω οικονομικής κρίσης πηγαίνει σε πολυτελές κότερο πολυεκατομμυριούχου για διακοπές αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ, ενώ παράλληλα καλύπτει την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του κ. Πολάκη».

Στα ουσιώδη, αναφέρθηκε στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας και τη δημιουργία του rescEU, για το οποίο ήταν εισηγητής για τους Σοσιαλιστές «και συμπεριελήφθη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στα 20 πιο σημαντικά επιτεύγματα της Ένωσης την τελευταία πενταετία καθώς θα βοηθήσει τη χώρα μας και τις υπόλοιπες χώρες να προστατευθούν αποτελεσματικότερα από φυσικές καταστροφές όπως πλημμύρες και πυρκαγιές», σύμφωνα με την ανακοίνωσή του. Υπογράμμισε τέλος ότι «ο μόνος τρόπος για να ηττηθούν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία είναι η ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής για να επιστρέψει η Δημοκρατική Παράταξη δυναμικά στο προσκήνιο».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back