Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 17-07-2017, 16:02
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού και συγκεκριμένα μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Αντιρρίου και Μεσολογγίου, με στόχο τη διενέργεια εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της σήραγγας της Καλυδώνας.   

Ειδικότερα, από τις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουλίου έως τις 07:00 το πρωί της Τρίτης 18 Ιουλίου και από τις 21:00 της Τρίτης 18 Ιουλίου έως τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης 19 Ιουλίου θα ισχύει ολική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο προαναφερθέν τμήμα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, τα οχήματα με κατεύθυνση προς Γιάννενα θα εξέρχονται στον ανισόπεδο κόμβο Αντιρρίου και μέσω της παλιάς και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας μέσω του κόμβου Μεσολογγίου.   

Αντίστοιχα,  τα οχήματα με κατεύθυνση προς Αντίρριο θα εξέρχονται στον κόμβο Μεσολογγίου και μέσω της παλιάς εθνικής θα ξαναμπαίνουν στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού μέσω του κόμβου Αντιρρίου.

Στο μεταξύ, ανοιχτό παραμένει αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο να γίνει κάποια τελετή με παράδοση και της "παράκαμψης" στο Μενίδι, στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα