Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πάλι υπογειοποιήσεις…

Εικόνα του άρθρου Πάλι υπογειοποιήσεις…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/03/2019, 21:51
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την περίπτωση να συνδεθούν υπογείως οι οδοί Παπανδρέου-Μακαρίου, σχέδιο που είχε πρώτη φορά διατυπωθεί επί δημαρχίας Γκόντα, συζήτησε ανάμεσα στα υπόλοιπα η υποψήφια δήμαρχος Τατιάνα Καλογιάννη με το σωματείο ιδιοκτητών ταξί.

Επίσης, συζήτησε την τακτοποίηση και σήμανση χώρων στάθμευσης ταξί, τον έλεγχο της παράνομης στάθμευσης, τη σύνταξη κυκλοφοριακής μελέτης για τη λύση του κυκλοφοριακού των Ιωαννίνων, καθώς και «τη δημιουργία εσοχών για να διευκολύνεται η στάθμευση των αστικών λεωφορείων, ώστε να μην δημιουργείται κυκλοφοριακό πρόβλημα».

Επίσης, η κα Καλογιάννη με υποψήφιους-ες του συνδυασμού της επισκέφθηκε διαδοχικά Αμπελιά, τη Μανωλιάσσα και Μπιζάνι, όπου συζήτησε μεταξύ άλλων την εξασφάλιση πόσιμου νερού, την απόδοση τελών «σε αντιστάθμισμα της λειτουργίας των κεραιών των τηλεπικοινωνιακών δικτυών», τις προσβάσεις ΑμεΑ, τον οδικό φωτισμό κ.α. Ειδικά στο Μπιζάνι συζήτησε την ανάδειξη των οχυρών και την «εκπόνηση μελέτης σκοπιμότητας – βιωσιμότητας δημιουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων μεγάλης κλίμακας στη θέση Βοϊδολίβαδο».



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back