Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Ορίζοντες Ηπείρου»: Να πάνε αλλού οι οικίσκοι για rapid tests

Εικόνα του άρθρου «Ορίζοντες Ηπείρου»: Να πάνε αλλού οι οικίσκοι για rapid tests
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/12/2021, 15:10
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την άμεση απομάκρυνση των οικίσκων όπου διενεργούνται rapid tests, έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου, ζητά η παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου» με επικεφαλής τον Σπύρο Ριζόπουλο.

Η παράταξη επισημαίνει την παραδοξότητα της ύπαρξης των οικίσκων αυτών στο πιο κεντρικό, τουριστικό σημείο της πόλης των Ιωαννίνων. Η παρέμβαση προς την περιφερειακή αρχή γίνεται ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με τα Γιάννενα να περιμένουν επισκέπτες. Προτείνεται δε η μεταφορά τους στην περιοχή των παλιών σφαγείων.

«Είναι αυτοκτονικό να θέλουμε να αναδείξουμε τα Γιάννενα σε πόλο τουριστικής προσέλευσης και στο κεντρικότερο σημείο της πόλης να ‘γιορτάζουμε’ τον θάνατο» αναφέρει η παράταξη, με ολίγον τι υπερβολικό λόγο.

Οι «Ορίζοντες Ηπείρου» κάνει αναφορά και στα όσα συμβαίνουν στο Μέτσοβο με τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων και ανεμβολίαστων και τα οποία προσδίδουν μια κακή εικόνα στο νομό, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη.

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να γίνουν πολλά, όμως η ευθύνη για το γεγονός ότι οι εμβολιασμοί από την αρχή της πανδημίας δεν έχουν προχωρήσει στο Μέτσοβο είναι και του περιφερειάρχη διότι προσπάθησε να δημιουργήσει μια μυθική πραγματικότητα ότι ο κορονοϊός δεν θα πλησιάσει την Ήπειρο. Μπέρδεψε λανθασμένα τα θέματα υγείας με το πολιτικό κόστος. Η δική μας έκκληση είναι να εμβολιαστούμε όλοι άμεσα. Ας ελπίσουμε να μη ζημιωθεί ολόκληρος ο νομός, από τους λάθος χειρισμούς του κ. Καχριμάνη» τονίζεται.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back