Oikonomou pisoi Solarhub πίσω

«Ορεινή εκκίνηση» για τον Θ. Μανταλόβα

Εικόνα του άρθρου «Ορεινή εκκίνηση» για τον Θ. Μανταλόβα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/06/2019, 15:52

Προεκλογικές επισκέψεις σε ορεινούς Δήμους έκανε ο Θανάσης Μανταλόβας, υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στα Γιάννενα. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε χωριά της Κόνιτσας, του Μετσόβου και των Βορείων Τζουμέρκων.

Τόνισε σχετικά ότι «οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών δίνουν έναν καθημερινό αγώνα για την επιβίωσή τους. Χρειάζονται ένα κράτος σύμμαχο κι όχι τιμωρό» και συζήτησε με τους κατοίκους θέματα όπως η αστυνόμευση, οι αναπτυξιακές ευκαιρίες και η «απουσία στρατηγικής για την εκμετάλλευση των πλεονεκτημάτων αυτών των περιοχών».

Παρουσίασε τα προγραμματικά σημεία του ΚΙΝΑΛ για ενίσχυση του πρωτογενή τομέα, την αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος και της πολιτιστικής κληρονομίας και τη σύνδεση των περιοχών με μεγάλους οδικούς άξονες.

«Ένα από τα στρατηγικά πλεονεκτήματα των Ιωαννίνων είναι αδιαμφισβήτητα ο πλούτος που κρύβουν οι ορεινές περιοχές του. Ένας πλούτος που η εκμετάλλευσή του δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο στον τουρισμό αλλά να συνδυάζεται με την ποιοτική πρωτογενή παραγωγή και φυσικά την καινοτομία και την εξωστρέφεια» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μανταλόβας, αναφερόμενος στο «σχέδιο ‘Ελλάδα’» του ΚΙΝΑΛ.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back