Oikonomou pisoi

Οι υγειονομικοί στην κεντρική πλατεία

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/08/2021, 14:04

Οι σύλλογοι Εργαζομένων του ΠΓΝΙ, του Χατζηκώστα και του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων (7η Περιφέρεια), καλούν σε συγκέντρωση τη Δευτέρα 30 Αυγούστου στις 19.00 στην κεντρική πλατεία, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των υγειονομικών και την απομάκρυνση εργαζομένων από τις θέσεις τους λόγω του μη εμβολιασμού τους.

Τις κινητοποιήσεις στηρίζουν η ΠΟΕΔΗΝ και το νομαρχιακό τμήμα Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ.

«Η επιβολή αυτή το μόνο που θα επιφέρει είναι η κατάρρευση του Ε.Σ.Υ. και μάλιστα στην κρίσιμη φάση που πρέπει να αναχαιτισθεί το 4ο κύμα της πανδημίας, καθώς και τη διαίρεση μεταξύ των εργαζομένων, μια διαίρεση που θα προκαλέσει μόνο δεινά και προβλήματα» τονίζουν και ταυτόχρονα, καλούν τους ανεμβολίαστους «συναδέλφους – που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας αποτρεπτικά του εμβολιασμού – ελευθέρως και αυτοβούλως να προσέλθουν στον εμβολιασμό, θωρακίζοντας έτσι την υγεία τους αλλά και ενισχύοντας το τείχος ανοσίας έναντι της COVID-19».

Οι σύλλογοι καταλήγουν τονίζοντας ότι «είναι πραγματικά απίστευτο υγειονομικό και προνοιακό προσωπικό μετά από 19 μήνες στη πρώτη γραμμή να θέτονται σε αναστολή καθηκόντων χωρίς μισθό».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back