Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι συναντήσεις της υφυπουργού Παιδείας

Εικόνα του άρθρου Οι συναντήσεις της υφυπουργού Παιδείας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/04/2018, 22:02
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τη συνάντησή του με την υφυπουργό Παιδείας Μερόπη Τζούφη γνωστοποίησε με ανακοίνωση ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιώργος Καψάλης.

Μεγάλο μέρος της συζήτησης αφιερώθηκε στη συνεργασία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με το ΤΕΙ Ηπείρου, στο πλαίσιο και των επικείμενων εξελίξεων για το θέμα αυτό, αλλά και σε θέματα που αφορούν τη φοιτητική μέριμνα.

Από την πλευρά της, η υφυπουργός γνωστοποίησε κάποιες άλλες συναντήσεις που είχε αυτές τις ημέρες στα Γιάννενα. Αρχικά, συναντήθηκε με εκπροσώπους της συντονιστικής επιτροπής αμετάθετων εκπαιδευτικών κοινών ειδικοτήτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και συζήτησε το ζήτημα των μεταθέσεων που εκκρεμούν λόγω των μετατάξεων του 2013. Η υφυπουργός διαβεβαίωσε τους εκπαιδευτικούς για την οριστική επίλυση του προβλήματος στο αμέσως επόμενο διάστημα. Στη συνέχεια, την υφυπουργό επισκέφτηκαν εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», που αιτούνται την επαναρύθμιση της διαδικασίας εισαγωγής των παιδιών αυτών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η κ. Τζούφη δεσμεύτηκε ότι για το τρέχον έτος δεν θα υπάρξουν προβλήματα και πως σύντομα θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα και για τα επόμενα έτη.

Τέλος, η υφυπουργός συναντήθηκε με εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων στην καθαριότητα των δημόσιων σχολείων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back