ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Schema βάζουν "Φωτιά"

Εικόνα του άρθρου Οι Schema βάζουν "Φωτιά"
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/06/2016, 12:05
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Schema παρουσιάζουν ένα επετειακό single, τη «Φωτιά!». Το τραγούδι αυτό συντέθηκε αρχικά το 1993, όταν οι Schema έγραφαν και έπαιζαν μουσική με ελληνικό στίχο. Το κομμάτι αυτό ήταν διακαής πόθος αρκετών παλαιότερων ηλικιακά φίλων της μπάντας, οι οποίοι ζητούσαν μια κανονική ηχογράφηση, διότι η μόνη που υπήρχε ήταν από ένα live demo του 1995. “Η Φωτιά λοιπόν πάλεψε για 23 χρόνια, δεν έσβησε στις μνήμες του κόσμου και τελικά φούντωσε και είναι εδώ, ώστε όλοι σας να ‘ενώσετε τις ανάσες σας’ μαζί μας.

To τραγούδι ηχογραφήθηκε από τα παλιά μέλη του συγκροτήματος, με τη συμμετοχή και στήριξη του τωρινού line up.Την παραγωγή υπογράφει ο Κώστας Μπασδάνης (ηχοληψία, μίξη, mastering), ενώ τη μουσική, τους στίχους και την ενορχήστρωση ο Στάθης Χούλιαρης. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Αχιλλέα Νάσιο και η επιμέλεια του εξωφύλλου είναι του James Μπασδάνη. Η ηχογράφηση η μίξη και το mastering έγιναν στο Rana Studio στα Ιωάννινα.

Το single είναι διαθέσιμο εδώ 

Στη Φωτιά συμμετείχαν οι εξής μουσικοί: Στάθης Χούλιαρης - (φωνή, ηλεκτρική κιθάρα), Αλέξανδρος Κασκάνης - (μπάσο), Θοδωρής Τσουμάνης - (ηλεκτρική κιθάρα)






ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back