Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι πολίτες καταθέτουν το όραμά τους για το παραλίμνιο μέτωπο

Εικόνα του άρθρου Οι πολίτες καταθέτουν το όραμά τους για το παραλίμνιο μέτωπο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/02/2018, 15:20
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το επόμενο βήμα στον συμμετοχικό σχεδιασμό σχετικά με τις δράσεις στο παραλίμνιο μέτωπο κάνει ο Δήμος Ιωαννιτών. Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί το 2ο ζωντανό εργαστήριο πολιτών, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής», στα παλιά σφαγεία.

Με ελεύθερη πρόσβαση στο εργαστήριο οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν μεταξύ τους αλλά και με εκπροσώπους του Δήμου Ιωαννιτών το όραμά τους για την αναμόρφωση του παραλίμνιου μετώπου. 

Οι τοποθετήσεις που θα κατατεθούν, θα αναρτηθούν στην πλατφόρμα διαβούλευσης του Δήμου Ιωαννιτών. Τη διαδικασία θα υποστηρίξει η ομάδα έργου «Ανθεκτική Ευρώπη» του Δήμου Ιωαννιτών.

Το 2ο ζωντανό εργαστήριο αποτελεί μέρος μιας σειράς εργαστηρίων που υλοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανθεκτική Ευρώπη» και χτίζουν στα θεματικά εργαστήρια που προηγήθηκαν με ευρεία συμμετοχή.

Tα αποτελέσματα του διαλόγου θα ληφθούν υπόψη στο σχεδιασμό και την εκπόνηση του Γενικού Προγραμματικού Σχεδίου - Masterplan για την ανάπλαση του αστικού παραλίμνιου μετώπου που εκπονεί ο Δήμος στο πλαίσιο του σχεδίου για την «αστική ανθεκτικότητα».

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Resilient Europe» http://urbact.eu/resilient-europe του προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας URBACT III http://urbact.eu/.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back