Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι «κομμένες καλημέρες» και οι χορηγούμενες αναρτήσεις

Εικόνα του άρθρου Οι «κομμένες καλημέρες» και οι χορηγούμενες αναρτήσεις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/03/2019, 20:48
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το θέμα της δαπάνης για την τουριστική προβολή στο σύνολό του, αλλά και με αφορμή το ποσό των 25.000 ευρώ περίπου, που έδωσε η Περιφέρεια Ηπείρου σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, ήρθε στο περιφερειακό συμβούλιο, στη συζήτηση για τον απολογισμό της περιφερειακής αρχής.

Ο περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης ήταν απολογητικός. «Έχω ένα σφάλμα, ότι δεν πληρώνω συνδρομή σε καμία εφημερίδα και αδικώ τον κόσμο που εργάζεται εκεί» τόνισε και συνέχισε: «Η τουριστική προβολή (σ.σ. το πρόγραμμα) μας τα δίνει όλα έτοιμα», αλλά όπως είπε, σε πρόσφατες εκθέσεις η Περιφέρεια δεν είχε υλικό, οπότε παρήγγειλε σε τοπικές επιχειρήσεις. Κάπου εκεί, «χωράνε» και τα 25.000 ευρώ, σύμφωνα με τη συλλογιστική του κ. Καχριμάνη, ο οποίος απολογήθηκε: «Δεν ανακατεύτηκα καθόλου, δεν ρώτησα καν ποιος τα πήρε (…) Έχω τέσσερις μήνες να πω καλημέρα με αυτόν που τα πήρε» είπε μεταξύ άλλων, επαναλαμβάνοντας όσα είπε προ ημερών σε δηλώσεις του, ότι «εγώ δεν έχω αρνηθεί σε κανένα».

Ο Γιώργος Ζάψας που μίλησε λίγο αργότερα όμως, ήταν κατηγορηματικός και επιθετικός: «Ενώ γνωρίζουμε ότι είστε συγκεντρωτικός, ρίχνετε την ευθύνη στις υπηρεσίες» τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «25.000 ευρώ είναι πολλά» και ότι «με χορηγούμενες αναρτήσεις ο συγκεκριμένος φορέας (σ.σ. που πήρε τα χρήματα) με στέλνει στη… Σιγκαπούρη». Ο κ. Ζάψας αναφέρεται σε δημοσιεύματα μέσων του συγκεκριμένο εκδοτικού συγκροτήματος εναντίον του.




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back