Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 6-09-2019, 12:28
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Επιθετική είναι η πρώτη ανακοίνωση της Αριστερής Παρέμβασης για τη δημοτική αρχή (και την προκάτοχό της), με αφορμή τη στάση της απέναντι στο φεστιβάλ «Αναιρέσεις».

«Οι δημοκρατικές ευαισθησίες πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων και με ένα ξερό ’αποφασίζουμε και διατάσσουμε’» αναφέρει μεταξύ άλλων και συμπληρώνει μεταξύ άλλων:

«Το κόψιμο δένδρων, το πετσόκομμα πλατειών και πάρκων για να αυξήσουν τα τραπεζοκαθίσματα, η κυριαρχία παντού τραπεζοκαθισμάτων από τους επιχειρηματίες εστίασης και το στρίμωγμα των πεζών σε μια μικρή διάβαση, η καθημερινή ηχορύπανση μέχρι αργά τις πρωινές ώρες από τα μπαράκια στο παραλίμνιο και τις ταράτσες κεντρικών ξενοδοχείων της πόλης, βελτιώνουν την ποιότητα ζωής κατά την απελθούσα δημοτική αρχή» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Συμπληρώνει δε ότι «το χάρισμα των προστίμων εκατομμυρίων ευρώ στις βιομηχανίες εμφιάλωσης βελτιώνει την ποιότητα ζωής και είναι για το καλό μας, ενώ εκείνοι που αγωνίζονται ώστε ο υπόγειος πλούτος της περιοχής μας να έλθει στα χέρια των εργαζομένων και όχι να είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης λίγων οικογενειών βλάπτει την ποιότητα ζωής και όσοι αγωνίζονται για αυτά πρέπει να φιμωθούν».

Καταλήγει λέγοντας  ότι «η νέα δημοτική αρχή κρατά ένοχη σιωπή απέναντι στην πρόκληση της απαγόρευσης των φεστιβάλ νεολαίας. Φαίνεται να είναι σύμφωνη με το δόγμα νόμος και τάξη. Άλλωστε ο εναγκαλισμός της με την πιο συντηρητική πτέρυγα στο δημοτικό συμβούλιο δυστυχώς αυτό επιβεβαιώνει».

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα