Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Οι βάσεις έρχονται...

Εικόνα του άρθρου Οι βάσεις έρχονται...
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/08/2016, 01:10
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

To αυριανό πρωινό θα είναι διαφορετικό για δεκάδες χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους, καθώς θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής και τα ονόματα των επιτυχόντων στα ΑΕΙ. Νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν...

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, ο υπουργός Νίκος Φίλης θα ανακοινώσει σε συνέντευξη Τύπου τα αποτελέσματα της εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Από τις 11 το πρωί οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων.

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, στα οποία θα αναρτηθούν εντός της ημέρας.

Επίσης, στις 11 το πρωί θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε., μη ελληνικής καταγωγής. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του υπουργείου. Οι φετινές βάσεις αναμένεται να περιέχουν άνοδο των ιατρικών και των παραϊατρικών σχολών αλλά και πτώση των πολυτεχνικών σχολών.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back