Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι αστυνομικοί κοντά στους μαθητές

Εικόνα του άρθρου Οι αστυνομικοί κοντά στους μαθητές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/06/2018, 14:58
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σχολείο δεν πήγαν μόνο οι μαθητές, αλλά και αστυνομικοί των τεσσάρων Διευθύνσεων της περιφέρειας Ηπείρου, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τον κύκλο ενημέρωσης για την προστασία και την ασφάλεια των πρώτων.

Καταρτισμένοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν 248 ενημερωτικές διαλέξεις σε μαθητές που φοιτούν στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ηπείρου.

Ειδικότερα, στις διαλέξεις συζητήθηκαν και αναλύθηκαν θέματα σχετικά με την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή, την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, τον διαδικτυακό και σχολικό εκφοβισμό καθώς επίσης και ζητήματα σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού, όσον αφορά το επάγγελμα του αστυνομικού. 

Μέσα από τη διαδραστική επικοινωνία με τους ομιλητές καθώς και μέσα από το παιχνίδι, οι μαθητές είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν, να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους και να διαμορφώσουν την άποψη τους στα θέματα που αναπτύχθηκαν. 

Τέλος όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία στην Ήπειρο υπόσχεται να συνεχίσει να πραγματοποιεί παρόμοιες δράσεις και στο μέλλον, συνεργαζόμενη με όλους τους φορείς της περιοχής. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back