Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 23-06-2022, 20:24

Η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση και το ΝΑΡ κάνουν απολογισμό του φετινού φεστιβάλ «Αναιρέσεις», το οποίο έγινε τελικά, μετά από αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών.

«Το Σάββατο 18 και η Κυριακή 19 Ιούνη αποτέλεσαν ένα πλούσιο διήμερο, γεμάτο συζητήσεις, εκδηλώσεις, συναυλίες, χορούς και διασκέδαση κόντρα στα κυρίαρχα πρότυπα. Ο κόσμος των Ιωαννίνων γέμισε το Θεατράκι (Σκάλα) και συμμετείχε τόσο στις πολιτικές εκδηλώσεις, όσο και στα πολιτιστικά δρώμενα» τονίζουν, κάνοντας μια αναδρομή στις εκδηλώσεις των δύο ημερών.

«Το Φεστιβάλ Αναιρέσεις στα Ιωάννινα, όπως και στις άλλες πόλεις που έχει διεξαχθεί μέχρι στιγμής, που αποτελεί μέρος πως του Project Αναιρέσεις, επαληθεύει πως η μόνη απάντηση στη δυστοπία της εποχής μας είναι η οργάνωση, η συλλογική και συντροφική δουλειά. Ο πολιτισμός δεν είναι εμπόρευμα και δεν χρειάζεται χορηγούς. Είναι όπλο που απελευθερώνει τον άνθρωπο» τονίζουν και καταλήγουν δίνοντας ραντεβού στο αντίστοιχο φεστιβάλ της Πρέβεζας, καθώς και στο καλοκαιρινό κάμπινγκ των Αναιρέσεων.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
Ντοτη3