Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι Αγωνιστικές Συσπειρώσεις καλούν στη συγκέντρωση

Εικόνα του άρθρου Οι Αγωνιστικές Συσπειρώσεις καλούν στη συγκέντρωση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/03/2021, 14:32
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Αγωνιστική Συσπείρωση σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και Χατζηκώστα, καλούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 17 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία, στις 18.00.

Αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι:

«Ένα χρόνο μετά την έναρξη της πανδημίας, η στρατηγική αντιμετώπισής της παραμένει η ίδια» και πως «τα υποκριτικά χειροκροτήματα και οι ψεύτικες υποσχέσεις για ένταξη στα ΒΑΕ, μονιμοποίηση των συμβασιούχων και θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας με προσλήψεις, έχουν χαραχτεί σαν πληγή στην μνήμη όλων των υγειονομικών».

Προσθέτουν ακόμα ότι «η καταστολή στη Νέα Σμύρνη δεν είναι μεμονωμένη. Τα γεγονότα του Πολυτεχνείου και της απεργίας στις 26 Νοεμβρίου στο «Market in» στα Γιάννενα, η επέμβαση των ΜΑΤ στο ΑΠΘ το μαρτυρούν. ΜΑΤ, ΔΕΛΤΑ χτυπούν, τρομοκρατούν, βρίζουν εργαζόμενους και νεολαία, κόβουν πρόστιμα.

Η κρατική καταστολή πάει χέρι - χέρι με την ένταση της επίθεσης στα δικαιώματα μας. Ο νόμος για την απαγόρευση των διαδηλώσεων και ο νόμος Χρυσοχοΐδη - Κεραμέως για αστυνομία μέσα στις σχολές, που θα περιφρουρεί το «πανεπιστήμιο - επιχείρηση» αποτελούν κλιμάκωση της πολιτικής που υπηρετούν όλες οι κυβερνήσεις».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back