Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Τύπος Ιωαννίνων στο A matter of trust

Εικόνα του άρθρου Ο Τύπος Ιωαννίνων στο A matter of trust
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/12/2021, 12:11
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το iMEdD είναι μια από τις φωτεινότερες ερευνητικές δημοσιογραφικές απόπειρες στην Ελλάδα, όπου το έδαφος της ενημέρωσης κάθε άλλο παρά γόνιμο είναι. 

Πρόκειται για ένα μη κερδοσκοπικό δημοσιογραφικό οργανισμό που ιδρύθηκε το 2018 με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και μεταξύ των βασικών του στόχων είναι, όπως οι ίδιοι οι συντελεστές αναφέρουν, να «τεθούν τα θεμέλια για μια νέα εποχή της δημοσιογραφίας, δημιουργώντας μια ισχυρή κοινότητα ανεξάρτητων επαγγελματιών των media σε έναν φιλόξενο χώρο που προωθεί τη συνεργασία και ευνοεί την ανάπτυξη ιδεών και νέων εγχειρημάτων, με αρωγό την πιο σύγχρονη τεχνολογία».

Το 2022 θα ξεκινήσει με μια συνεδριακού τύπου εκδήλωση, την οποία διοργανώνει το iMEdD: Το διεθνές δημοσιογραφικό φόρουμ «A matter of trust», θα διοργανωθεί στις 11 και 12 Φεβρουαρίου και  θέτει «το ζήτημα της εμπιστοσύνης στη δημοσιογραφία, σε μια προσπάθεια να εξεταστούν βαθύτερα οι αιτίες, οι επιπτώσεις αλλά και οι πιθανές λύσεις».

Ένα κομμάτι της δραστηριότητας του iMEdD είναι ο περιφερειακός Τύπος, ο οποίος θα έχει τη δική του ενότητα στο φόρουμ.

Σε αυτή, θα συμμετάσχει και ο Τύπος Ιωαννίνων, ως προσκεκλημένος των διοργανωτών, στη 360ο ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Περιφερειακός Τύπος, Βιωσιμότητα, Αξία, Προοπτική προκλήσεις για το μέλλον», που θα γίνει το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 14:30.

Η διοργάνωση, εκτός από τις ομιλίες και τις συζητήσεις σε «στρογγυλά τραπέζια», έχει και μερικά ιδιαίτερα ενδιαφέροντα εργαστήρια.

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το A matter of trust εδώ

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back