Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο. Τσουμάνη: Επίσκεψη σε Κατσικά, Σταυράκι, Καρδαμίτσια

Εικόνα του άρθρου Ο. Τσουμάνη: Επίσκεψη σε Κατσικά, Σταυράκι, Καρδαμίτσια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/05/2019, 14:18
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περιοδεία πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο με τη Λαϊκή Συσπείρωση Ιωαννίνων, Όλυ Τσουμάνη, σε Κατσικά και Σταυράκι.

«Μεταξύ άλλων αναδείχθηκε η ψεύτικη αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, οι οποίοι είτε με περιοδείες, όπως του κ. Τσίπρα στην περιοχής μας, είτε μέσω συνεντεύξεων τύπου, όπως του κ. Μητσοτάκη, δεν ξεχνούν να διαφημίζουν  την αντιλαϊκή τους πολιτική. Ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει υπέρ του κεφαλαίου και των μονοπωλιακών ομίλων, όπως και αυτούς που είναι στην περιοχή μας, που βλέπουν τα κέρδη τους εν μέσω κρίσης να διογκώνονται» αναφέρει η Λαϊκή Συσπείρωση.

Επίσης, επισκέφθηκαν και τα Καρδαμίτσια, όπου έγινε σύσκεψη, με χαιρετισμό του Νίκου Έξαρχου, υποψήφιου ευρωβουλευτή με το ΚΚΕ. «Η συζήτηση που έγινε ήταν πλούσια, επικεντρώθηκε στα αιτήματα των κατοίκων για βελτίωση των υποδομών στην περιοχή (οδοποιία, αποχέτευση, φωτισμός κλπ), καθώς και για τη βελτίωση των υποδομών των σχολείων στην περιοχή, τη μετακίνηση των μαθητών.  Τέλος παραδόθηκε κείμενο ερωτήσεων που συνέταξαν οι κάτοικοι της περιοχής».



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back