Oikonomou pisoi

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων ευχαριστεί

Εικόνα του άρθρου Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων ευχαριστεί
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/07/2019, 18:40

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στα Γιάννενα ευχαριστεί τους πολίτες του νομού που ψήφισαν και πήραν μέρος στην εκλογική μάχη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο νομό μας είναι αναμφισβήτητα η ισχυρή πολιτική δύναμη της Αριστεράς και του ευρύτερου προοδευτικού χώρου και από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι δίπλα στη κοινωνία και στις αγωνίες της» αναφέρει η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι «θα ασκήσουμε μαχητική, προγραμματική αντιπολίτευση, με βάση την προγραμματική πλατφόρμα, που παρουσιάσαμε στον Ελληνικό Λαό και θα υπερασπίσουμε τις κοινωνικές κατακτήσεις και τα επιτεύγματα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στη νέα μεταμνημονιακή περίοδο».

Ειδικά για το ποσοστό στα Γιάννενα και την εκλογή της κας Τζούφη, τονίζει ότι «θα είμαστε παρόντες και παρούσες στο κοινωνικό γίγνεσθαι της περιοχής μας, μαχητικά και αποφασιστικά», προετοιμάζοντας και για διαδικασίες για την ανασυγκρότηση του κόμματος στα Γιάννενα και στην Ήπειρο.

«Οι αξίες και τα οράματά μας, όχι μόνο δεν ηττήθηκαν, αλλά ακουμπούν στην πιο ισχυρή δύναμη της ευρωπαϊκής αριστεράς και όλοι εμείς θα συνεχίσουμε με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών μας τον όμορφο αγώνα».



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back