Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Νικόδημος Παπουτσής διαλέγει 10 αγαπημένα του τραγούδια

Εικόνα του άρθρου Ο Νικόδημος Παπουτσής διαλέγει 10 αγαπημένα του τραγούδια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/12/2020, 19:00
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O Νικόδημος Παπουτσής, ντράμερ των Δε Luckies και στο προσωπικό πρότζεκτ του Πέτρου Fuzzhead, με πρόσφατη δική του δουλειά (το σινγκλ Happy Pill), διαλέγει σήμερα 10 αγαπημένα του κομμάτια.

  1. «The Cure – Just Like Heaven»: Η πιο αγαπημένη μπάντα των 80’s. Το λάτρεψα από την πρώτη ακρόαση. Φανταστικό riff και εκπληκτικός στίχος.
  2. «Radiohead – Creep»: Radiohead: Κατά τη γνώμη μου η καλύτερη μπάντα των 90’s. Η μουσική, ο στίχος και το feeling του κομματιού είναι συγκλονιστικά.Για τις ψεύτικες και την κορώνα του Thom Yorke στην κορύφωση του κομματιού.
  3. «Placebo – Every you every me»: Κατά τη γνώμη μου η μεγαλύτερη μπάντα των 00’s. Έκρηκτική ρυθμικότητα και τρομερό performance.
  4. «Muse – Stockholm Syndrome»: Οι κορυφαίοι της δεκαετίας των 10’s. Το νόημα του στίχου είναι συγκλονιστικό και το rhythm section σε ξεσηκώνει.
  5. «Leprous – Below»: Πρόσφατο άκουσμα. Κατά τη γνώμη μου το next big thing της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το «Below» είναι το αγαπημένο από τον τελευταίο δίσκο τους «Pitfalls».
  6. «Devin Townsend – Why?»: Αγαπημένο progressive άκουσμα. Μοντέρνα και κλασική μουσική σε απόλυτη αρμονία.
  7. «Porcupine Tree – Lazarus»: Μια αγαπημένη μπάντα από την progressive rock σκηνή. Το feeling του κομματιού, με ταξιδεύει.
  8. «The Pineapple Thief – Demons»: Ατμοσφαιρικά φωνητικά και εκπληκτικός στίχος. Τα τύμπανα του Gavin Harrison, επιρροή για όλους τους drummer.
  9. «The Killers – Somebody Told Me»: Όποτε ακούω αυτό το κομμάτι, θέλω να σηκωθώ να χορέψω.
  10.  «Linkin Park – In The End»: Η αγαπημένη μπάντα των εφηβικών μου χρόνων. In the end.
ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back