Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο Γύρος Λίμνης προσκαλεί proud partners

Εικόνα του άρθρου Ο Γύρος Λίμνης προσκαλεί proud partners
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/08/2018, 16:05
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Για δεύτερη χρονιά φέτος, η οργανωτική επιτροπή του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων (Ioannina Lake Run) ενεργοποιεί την πρωτοβουλία Lake Run Proud Partner. Μια πρωτοβουλία που, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στοχεύει στην ενδυνάμωση της συνεργασίας με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού καθώς και με πολιτιστικούς φορείς.

Κάθε αθλητής, μαζί με το πακέτο συμμετοχής του, που θα περιλαμβάνει τον αριθμό συμμετοχής του, το τσιπάκι χρονομέτρησης και το μπλουζάκι του αγώνα, θα εφοδιάζεται και με ένα βραχιολάκι με τα διακριτικά της διοργάνωσης. Με το βραχιολάκι αυτό, θα του εξασφαλίζονται εκπτώσεις για τις αγορές του σε καταστήματα, για τη διαμονή του στην πόλη και για την είσοδό του σε μουσεία και χώρους πολιτισμού.

«Η επιτυχία του εγχειρήματος θα κριθεί από τον βαθμό ανταπόκρισης των τοπικών επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, καφετέριες, καταστήματα εστίασης, εμπορικά καταστήματα κ.ά.)» τονίζεται στην ανακοίνωση. Για τον λόγο αυτόν, η οργανωτική επιτροπή καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά στο http://www.ioanninalakerun.gr/pages/proud_partners ή να αποστείλουν το όνομα και το είδος της επιχείρησης, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, διεύθυνση, καθώς και το ποσοστό της έκπτωσης που επιθυμούν να προσφέρουν (από 10% και πάνω), στην ηλεκτρονική διεύθυνση secretary@ioanninalakerun.gr.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back