ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο ΕΟΔΥ ήρθε νωρίτερα

Εικόνα του άρθρου Ο ΕΟΔΥ ήρθε νωρίτερα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/08/2020, 22:49
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Και ξαφνικά ο ΕΟΔΥ ήρθε νωρίτερα στην Κακαβιά. Χτες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι από Δευτέρα θα εγκατασταθεί μόνιμο κλιμάκιο στον συνοριακό σταθμό.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ όμως... αποφάσισε να εμφανιστεί σήμερα γύρω στις 11 το πρωί στο τελωνείο της Κακαβιάς και να κάνει υγειονομικούς ελέγχους. Νωρίτερα, το κλιμάκιο είχε επισκεφθεί την Εφορία Ιωαννίνων για δειγματοληψίες σε υπαλλήλους, μετά το κρούσμα που παρουσιάστηκε.

Η παρουσία του ΕΟΔΥ στα σύνορα θα είναι πιο… σταθερή από Δευτέρα.

Από σήμερα, αρχίζει να ισχύει το μέτρο των κλειστών συνόρων από τις 11 το βράδυ έως τις 7 το πρωί, ενώ από 16 Αυγούστου όσοι θα εισέρχονται στην Ελλάδα, θα μπαίνουν σε καραντίνα για επτά ημέρες.

Την ίδια ώρα, σε έναν άλλο σταθμό στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, δεν ισχύει κάποιο μέτρο, με τον πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ Χρήστο Γρίβα να στηλιτεύει το γεγονός και να ζητάει τη θωράκιση των ελληνοαλβανικών συνόρων. «Δεν μπορεί να έχουμε μέτρα στην Κακαβιά και στην Κρυσταλλοπηγή να μη γίνονται έλεγχοι» ανέφερε σε δηλώσεις του.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back