Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος για τη σταδιακή επανέναρξη

Εικόνα του άρθρου Ο Δικηγορικός Σύλλογος για τη σταδιακή επανέναρξη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/04/2020, 11:05
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ξεκινάει από σήμερα η λειτουργεία υποθηκοφυλακείων και κτηματολογικών γραφείων στα δικαστήρια, σε μια απόφαση που έχει συγκεντρώσει την κριτική των παροικούντων το δικανικό σύστημα.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων καλεί τους δικηγόρους να είναι προσεκτικοί και συμβουλεύει «να ακολουθούμε κατά το δυνατόν τις οδηγίες τόσο των ιατρών, όσο και των επιμέρους φορέων που επαναλειτουργούν. Είναι καλό στους κλειστούς χώρους να φοράμε πάντα μάσκα και γάντια, ενώ επικουρικά να διαθέτουμε κι ένα μικρό αντισηπτικό για προσωπική χρήση. Υγειονομικό υλικό θα διαθέτουν τα δικαστήρια για όσους δεν φέρουν μαζί τους αλλά πρέπει να καταναλώνεται με προσοχή».

Η πρόεδρος του ΔΣΙ Μαρία Νάκα αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η αρχή είναι σίγουρα δύσκολη και πρωτόγνωρη αλλά αποτελεί υποχρέωση όλων να προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε κάποιες συνήθειες προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση της πανδημίας».

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων θα λειτουργεί έως 15.5.2020 με ωράριο 09:00 - 13:00. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, προτιμότερο είναι να προηγείται η τηλεφωνική επικοινωνία με το ταμείο (2651022228) για παραγγελία των γραμματίων προκαταβολής ή με τη γραμματεία (2651037858) για υπηρεσίες δικηγόρων και ασκουμένων ή πληροφορίες σωματείων. Fax 2651037840 και email : info@dsioan.gr

Η υπηρεσία παραγωγής φωτοτυπιών και αντιγράφων θα παρέχεται από τις 4.5.2020 καθώς προς τον παρόν βρίσκεται σε αναστολή.

Όλη η ανακοίνωση είναι εδώ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back