Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο διάβολος, το «χαίρετε» και η μητρόπολη

Εικόνα του άρθρου Ο διάβολος, το «χαίρετε» και η μητρόπολη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/04/2017, 14:34
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στις 11 Απριλίου οι Μάρτυρες του Ιεχωβά διοργανώνουν εκδήλωση στα Γιάννενα και η μητρόπολη Ιωαννίνων δημοσιεύει… εγκύκλιο πίστης, η οποία είναι αρκετά γλαφυρή. Επιτίθεται… βιβλιογραφικά στους «αντίχριστους» και ουσιαστικά συμβουλεύει τους πιστούς να μην δέχονται στα σπίτια τους, τους «αιρετικούς», αλλά ούτε και να τους  μιλάνε, επικαλούμενη τον ευαγγελιστή Ιωάννη.  

Επίσης, σύμφωνα με την εγκύκλιο, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά είναι «υπηρέτες του διαβόλου» και η μητρόπολη καλεί τους πιστούς να «κλείνουν τα αυτιά τους στις δαιμονικές αυτές διδασκαλίες και πλάνες, παραμένοντας εδραίοι και αμετακίνητοι στην αυθεντική διδασκαλία του Ευαγγελίου», προσθέτοντας σειρές στη σατανολογία του τελευταίου διαστήματος. Καλεί δε τους «πρώην αδελφούς μας ορθόδοξους» (για άλλα δόγματα δεν ισχύει η εγκύκλιος, όπως φαίνεται) που «έπεσαν θύματα και έμπλεξαν στα γρανάζια του ανελεύθερου και σατανικού μηχανισμού της εταιρείας ‘Σκοπιά’ των Μαρτύρων του Ιεχωβά», να επιστρέψουν στους κόλπους της εκκλησίας.


ΣΧΟΛΙΑ
etsal
Αν κανείς αγαπάει τον Θεό, Εκείνος τον γνωρίζει αυτόν.—1 Κορ. 8:3. “Πρέπει να αγαπάς τον πλησίον σου και να μισείς τον εχθρό σου”. Ωστόσο, εγώ σας λέω: Να αγαπάτε τους εχθρούς σας και να προσεύχεστε για εκείνους που σας διώκουν· ώστε να αποδειχτείτε γιοι του Πατέρα σας που είναι στους ουρανούς, επειδή αυτός κάνει τον ήλιο του να ανατέλλει σε πονηρούς και αγαθούς και φέρνει βροχή σε δικαίους και αδίκους». (Ματθ. 5:43-45)
Ευτέρπιος
Ορθώς ομιλεί!! Εμείς οι Ορθόδοξοι έχουμε την αλήθεια με το μέρος μας και την αληθινή θρησκεία... εμείς ξέρουμε καλύτερα γιατί την κατασκευάσαμε νοθεύοντας τον Χριστιανισμό του 1ου αιώνα μ.Χ. με τοπικές παγανιστικές εορτές και έθιμα !!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back