Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 15-04-2021, 15:27

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ζίτσας συνεργάζεται με την Κινητή Μονάδα ΚΕΘΕΑ Ήπειρος,  για να στηρίξει και να βοηθήσει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ζητήματα εξαρτήσεων και εθισμών, καθώς και τις οικογένειές τους.

Η Κινητή Μονάδα ΚΕΘΕΑ θα επισκέπτεται το Κέντρο Κοινότητας παρέχοντας τις υπηρεσίες της τόσο στα άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με διάφορες μορφές εθισμού (ναρκωτικά, αλκοόλ, τυχερά παιχνίδια, διαδίκτυο/gaming),  όσο και σε μέλη του οικογενειακού ή φιλικού τους περιβάλλοντος.

Στόχος της όλης πρωτοβουλίας είναι η ενημέρωση και συμβουλευτική υποστήριξη όσων απευθυνθούν και ζητήσουν τη βοήθεια της μονάδας, προγραμματίζοντας ραντεβού μέσω του Κέντρου Κοινότητας Ζίτσας, στο τηλέφωνο 2651360243.

Στο Κέντρο Κοινότητας μπορούν να απευθυνθούν και να υποβάλουν σχετικό αίτημα είτε  τα ίδια τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού, είτε μέλη του οικογενειακού ή φιλικού τους περιβάλλοντος, καθώς και οποιοσδήποτε επιθυμεί να ενημερωθεί σχετικά με τα συγκεκριμένα θέματα και τον τρόπο αντιμετώπισης τους.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
espa