Ντοτη3 kordas piso
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο Δήμος Ιωαννιτών χαιρετίζει την έναρξη της περιόδου των τσάρτερ

Εικόνα του άρθρου Ο Δήμος Ιωαννιτών χαιρετίζει την έναρξη της περιόδου των τσάρτερ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/05/2026, 14:13
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο Δήμος Ιωαννιτών με ανακοίνωσή του, καλωσορίζει τις πτήσεις τσάρτερ στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, οι οποίες ξεκίνησαν σήμερα, 11 Μαΐου.

Ο Δήμος αναφέρεται στην προσπάθεια προσέλκυσης και εγκαθίδρυσης πτήσεων στο αεροδρόμιο της πόλης, παραπέμποντας στην προσπάθεια που είχε γίνει στην προηγούμενη θητεία της δημοτικής αρχής.

Δείτε τις πτήσεις τσάρτερ που υποδέχεται φέτος το αεροδρόμιο Ιωαννίνων

«Καθοριστικός υπήρξε τότε ο ρόλος του Δήμου Ιωαννιτών, ο οποίος λειτούργησε ως η κοινή ‘ομπρέλα’ κάτω από την οποία συντάχθηκαν και συνεργάστηκαν όλοι οι φορείς της περιοχής, ώστε να υπάρξει ένα ενιαίο μέτωπο διεκδίκησης και να επιτευχθούν συγκεκριμένα αποτελέσματα. Στο ίδιο πλαίσιο είχε ενταχθεί και η αεροπορική σύνδεση με την Κύπρο, η οποία επετεύχθη, αλλά δυστυχώς δεν είχε την ανάλογη συνέχεια τα επόμενα χρόνια» αναφέρει.

Επίσης, εκφράζει αισιοδοξία για την ευόδωση της αεροπορικής σύνδεσης με το Ηράκλειο, καθώς και για άλλα δρομολόγια.

Ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ως δημοτική αρχή συνεχίζουμε με σχέδιο, συνεργασίες και επιμονή να εργαζόμαστε για την περαιτέρω αναβάθμιση της αεροπορικής συνδεσιμότητας της πόλης μας» και τονίζει ότι «τα Ιωάννινα αξίζουν ένα αεροδρόμιο με περισσότερες πτήσεις, μεγαλύτερη κινητικότητα και ουσιαστική συμβολή στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
drosia piso dodoni nea piso syndromi piso μαρκος