Oikonomou pisoi Solarhub πίσω

Νίκη και συγκίνηση

Εικόνα του άρθρου Νίκη και συγκίνηση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/02/2019, 18:33

Ο ΑΣ Γιάννενα νίκησε την Καβάλα για το πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ γυναικών με 3-0 σετ, ο αγώνας όμως είχε και μια έντονη δόση συγκίνησης, καθώς τιμήθηκε η Ελένη Τόλλιου, η οποία αποχώρησε για λόγους υγείας.

Οι παίκτριες της ομάδας αφιέρωσαν στη συμπαίκτριά τους την προπονητική φανέλα με τις υπογραφές τους. Η Τόλλιου, με επιστολή που έστειλε, ευχαρίστησε τον ΓΑΣ και τόνισε: «Παρά το λίγο χρονικό διάστημα που βρέθηκα κοντά τους, λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισα, είχα την τύχη να ζήσω υπέροχες στιγμές . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή και στις συναθλήτριές μου για όλα αυτά που ζήσαμε μέσα στο γήπεδο. Πολλές φορές ένα μικρό χρονικό διάστημα είναι ικανό να σου δώσει τόσα πολλά και να νιώσεις τόσο έντονα συναισθήματα κοντά σε ανθρώπους που αγαπούν πάρα πολύ αυτό που κάνουν».


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:

Αποστόλου(Α)-Τσουργκούζ(Β)-Ζαρογιάννη(Σ)

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ(3-0): 25-20,25-12,26-24.

ΑΣ Γιάννενα (Τσιούπης Κ.): Σαρλή, Καρακατσιάνη, Μπόζιου, Ντέρου, Πάππα, Αδάμου(λ), Τσελλίδη, Σαββάογλου, Κατσόγιαννου, Στεφάνου, Κουκουτή.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ(Γερακίνη): Κλίκη, Γερακίνη(λ), Μπαρή, Γεωργιάδου, Τσιούλκα, Δικαστοπούλου, Βαλιδάκη, Αγγελοπούλου, Παπακώστα, Ευθυκράτη, Νικολάου, Αγγελοπούλου, Οικονομίδου, Ντόμι(λ).






ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back