Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Νέος δήμαρχος Ιωαννίνων ο Δημήτρης Παπαγεωργίου

Εικόνα του άρθρου Νέος δήμαρχος Ιωαννίνων ο Δημήτρης Παπαγεωργίου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/02/2023, 20:48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

O Δημήτρης Παπαγεωργίου είναι ο νέος δήμαρχος Ιωαννίνων, όπως προέκυψε από την κλειστή εκλογική διαδικασία της παράταξης «Γιάννενα-Νέα Εποχή» στο Δημαρχείο.

Ο κ. Παπαγεωργίου, από την αρχή της δημαρχιακής θητείας του Μωυσή Ελισάφ, βρισκόταν στη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ήταν ο μόνος υποψήφιος. Απείχαν από την ψηφοφορία τρεις σύμβουλοι: ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λυκογιώργος, ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Πήχας και η αντιδήμαρχος Νατάσα Τύρου-Ούζα.

Ο κ. Παπαγεωργίου δήλωσε ότι η απουσία του εκλιπόντος δημάρχου δεν αναπληρώνεται. Δεσμεύτηκε ότι θα τηρήσει το πρόγραμμα της δημοτικής αρχής και ότι η δημοτική αρχή θα πορευτεί με διάθεση συνεργασίας. Είπε επίσης ότι η παράταξη θα είναι παρούσα την επόμενη μέρα, όπως και ότι δεν χωρούν προσωπικές στρατηγικές.

Μιλώντας στην αρχή της συνεδρίασης, ο Γιάννης Τσίμαρης, εκτελών χρέη δημάρχου, τόνισε, σχετικά με τη νομιμότητα της εκλογής: "Επιδιώκοντας την τήρηση της νομιμότητας ο δήμαρχος απευθύνθηκε έγκαιρα από την 10/1/2023 εγγράφως στο Υπουργείο Εσωτερικών παραθέτοντας και μάλιστα απολύτως τεκμηριωμένα τη δική του άποψη, χωρίς να έχει υπάρξει έως σήμερα καμία απολύτως διαφορετική άποψη".

ΣΧΟΛΙΑ
ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ .... ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ..... ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΛΩΝ ...ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ..Η ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΜΠΕΟ ..??? ΕΝΑΝ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ .... ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ... ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ....
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back