ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Nissan Qashqai

Εικόνα του άρθρου Νέο Nissan Qashqai
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/09/2017, 17:44
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Διαθέσιμο και στην Ελλάδα με σημαντικές βελτιώσεις είναι πλέον το Nissan Qashqai. Οι αναβαθμίσεις επικεντρώνονται στον σύγχρονο, νέο εξωτερικό σχεδιασμό, στα ακόμα πιο υψηλά επίπεδα  ποιότητας στο εσωτερικό, στην βελτιωμένη οδηγική εμπειρία, αλλά και στην προσθήκη νέων τεχνολογιών του Nissan Intelligent Mobility για την επίτευξη ακόμη μεγαλύτερων επιπέδων άνεσης, εμπιστοσύνης και αυτοπεποίθησης για οδηγό και επιβάτες. 

Η έκδοση Techna+ στο Qashqai, έρχεται να προστεθεί στις υπάρχουσες Energy, Acenta, N-Connecta και Techna, με αποκλειστικά νέα χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας, απευθυνόμενη στους αγοραστές που αναζητούν το «απόλυτο» Qashqai.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ο αντίκτυπος των premium αναβαθμίσεων στο Nissan Qashqai είναι πιο εμφανής στην καμπίνα του μοντέλου. Αυτό έχει ως συνέπεια την παροχή ακόμα υψηλότερων επιπέδων απτής ποιότητας, σε ένα οδηγοκεντρικό εσωτερικό με ενισχυμένο το αίσθημα του απόλυτου ελέγχου.

Με την είσοδό τους στην καμπίνα του νέου Qashqai, το πρώτο πράγμα που θα αντικρίσει ο οδηγός του είναι το εντυπωσιακό νέο τιμόνι. Φτιαγμένο για να απηχεί τον σχεδιασμό  των τελευταίων μοντέλων της Nissan παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου του ολοκαίνουριου Micra και του νέου X-Trail, το τιμόνι αυτό είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις του Qashqai. Τώρα, σε σχήμα D, η επίπεδη βάση μεταφράζεται σε ευκολότερη είσοδο και έξοδο για τον οδηγό, καθώς και σε μια πιο σπορ εμφάνιση και αίσθηση.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Με τις αλλαγές στο εξωτερικό του Qashqai να είναι έντονες και ορατές από κάθε γωνία του, το αυτοκίνητο διαθέτει τώρα μια ολοκαίνουργια σύγχρονη εμφάνιση, με ένα μοναδικό στιλ που η Nissan το ονομάζει «Premium Dynamism».  

Το μπροστινό μέρος του Qashqai έχει πλήρως αναβαθμιστεί, διαθέτοντας έναν νέο  προφυλακτήρα. Το μεγαλύτερο μέρος του έχει το χρώμα του αυτοκινήτου, ενώ το ορατό κομμάτι του μαύρου πλαστικού έχει υποστεί ένα υψηλής ποιότητας γυαλιστερό φινίρισμα. Επιπλέον, η ύπαρξη αεραγωγών σε κάθε πλευρά του προφυλακτήρα, συμβάλλει στην ψύξη του κινητήρα.

Στην «καρδιά» της επανασχεδιασμένης μπροστινής όψης του Qashqai βρίσκεται η τελευταία ενσάρκωση της γνωστής «εικονικής» μάσκας «V-motion» της Nissan, η οποία πλαισιώνει το νέο σήμα της φίρμας.


ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Η γκάμα των αποδοτικών κινητήρων του Qashqai παραμένει, προσφέροντας επιλογές βενζίνης ή πετρελαίου, εξατάχυτου χειροκίνητου ή CVT XTronic αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων και κίνησης σε δύο ή τέσσερις τροχούς, καλύπτοντας στο έπακρο τις ανάγκες των υποψήφιων αγοραστών.  Η γκάμα περιλαμβάνει φυσικά και τον 1.5 λίτρων diesel κινητήρα των 110PS, ο οποίος  με εκπομπές CO2 μόλις 99g / km και οικονομία καυσίμου από μόλις 3,8 λίτρα / 100km, θεωρείται ο κορυφαίος της κατηγορίας.


ΤΙΜΕΣ

Τo νέο Nissan QASHQAI ξεκινά από τις 19.190€, για τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 1.2 λίτρων (115PS) και από 21.790 € για τον κινητήρα diesel 1.5 dCi.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back