ΕΛΛΑΔΑ

Νάντια Γιαννακοπούλου: Η έκτη υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Εικόνα του άρθρου Νάντια Γιαννακοπούλου: Η έκτη υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/07/2024, 10:23
ΕΛΛΑΔΑ

Την κάθοδό της για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε η Νάντια Γιαννακοπούλου. Πλέον οι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος ανέρχονται σε έξι. 

Τις προηγούμενες μέρες είχαν ανακοινώσει ότι θα διεκδικήσουν την προεδρία του κόμματος οι Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Μιλένα Αποστολάκη, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης.

Με τίτλο «Όλοι μαζί θα ανεβάσουμε το ΠΑΣΟΚ!» η κ. Γιαννακοπούλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση υποψηφιότητας:

«Από τις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας. Από τις γειτονιές των λαϊκών στρωμάτων και των μη προνομιούχων ξεκίνησε το ταξίδι του το ΠΑΣΟΚ φέρνοντας την Αλλαγή στις ζωές όλων. Και από εδώ θα ξεκινήσουμε την πορεία επανεκκίνησης και δυναμικής επιστροφής του.

Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μπορούμε να νικήσουμε την ΝΔ του κ. Μητσοτάκη. Να φέρουμε τη Νέα Αλλαγή. Με ένα άλλο μοντέλο διακυβέρνησης. Δεν υπάρχουν μονόδρομοι.

Αλλάζοντας το κόμμα μας ριζικά, για να αλλάξουμε και τη χώρα. Προβάλλοντας σαφείς και καθαρές προτάσεις για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων. Για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, της ανασφάλειας, της υποβάθμισης του Ε.Σ.Υ και της δημόσιας παιδείας, της καθημερινότητας. Με θετικό, δημιουργικό λόγο και όχι απλή διαμαρτυρία. Να απευθυνθούμε στους νέους που αναζητούν ευκαιρίες και προοπτική, τους μη προνομιούχους της εποχής μας, σ΄ όσους που θέλουν να δημιουργήσουν και δεν μπορούν σε μια Ελλάδα χωρίς κίνητρα και ανοιχτούς ορίζοντες.

Θα το ανεβάσουμε το ΠΑΣΟΚ! Όλοι μαζί! Σ΄ αυτή την προσπάθεια θα είμαι μπροστά, θα είμαι υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ζητώ την στήριξή σας!

Για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη σύγχρονη, προοδευτική παράταξη που θα αλλάξει τη χώρα!»

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back