Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Να στείλουμε δυνατό μήνυμα»

Εικόνα του άρθρου «Να στείλουμε δυνατό μήνυμα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/05/2019, 20:45
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την Πέμπτη το βράδυ στην πλατεία Μαβίλη στον Μώλο, στις 8, η Ενότητα Πολιτών θα κάνει την κεντρική της προεκλογική συγκέντρωση.

Ο επικεφαλής Θωμάς Μπέγκας, κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν, λέγοντας: «Σας θέλουμε όλους κοντά μας, αύριο Πέμπτη και ώρα 8 το βράδυ στην Πλατεία Μαβίλη στο Μώλο, για να στείλουμε όλοι μαζί ένα δυνατό μήνυμα: Συνεχίζουμε! Χτίζουμε μαζί τα Νέα Γιάννενα».

«Μια αφορμή να μιλήσουμε για όλα όσα έγιναν στο Δήμο μας, για την αλήθεια του έργου μας. Να μιλήσουμε για όλα όσα σχεδιάζουμε για τα Νέα Γιάννενα, την ιδανική πόλη για να ζεις» είπε η υποψήφια της παράταξης και αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ, Εύη Σίμου-Σκαπινάκη.

Η Γωγώ Γιώτη, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για τα κληροδοτήματα και πρόεδρος της δημοτικής εταιρίας ακινήτων, πρόσθεσε: «Το 2014, μας τιμήσατε με την ψήφο σας, μας δώσατε ισχυρή εντολή και την ευθύνη να πάμε τον μεγάλο Δήμο Ιωαννιτών μπροστά. Να κλείσουμε ‘πληγές’ του παρελθόντος και να οικοδομήσουμε σε στέρεα θεμέλια τα Νέα Γιάννενα» και συνέχισε:

«Μαζί με το Δήμαρχο μας, τον Θωμά Μπέγκα, 4,5 χρόνια τώρα, δουλέψαμε όλοι με αφοσίωση, εντιμότητα και ανιδιοτέλεια. Γι’ αυτό μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια και να αντιμετωπίζουμε τις εκλογές της Κυριακής ως μια γιορτή της δημοκρατίας».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back Ντοτη3