Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Να μην επαναλάβετε τα δικά μας λάθη»

Εικόνα του άρθρου «Να μην επαναλάβετε τα δικά μας λάθη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/01/2019, 14:50
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στην καθιερωμένη ετήσια τελετή, ο Δήμος Ιωαννιτών βράβευσε μαθητές και μαθήτριες γυμνασίων και λυκείων που αρίστευσαν το σχολικό έτος 2017-2018.

Παρούσα ήταν η υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη που μεταξύ άλλων είπε: «Στους κόλπους της δημόσιας Παιδείας, από το πρώτο κουδούνι μέχρι τις πιο υψηλές βαθμίδες εκπαίδευσης, εύχομαι να συνεχίσετε να εκπέμπετε το σήμα ότι ένα σύγχρονο, δημόσιο σύστημα εκπαίδευσης, που προάγει τον πολιτισμό και την κριτική σκέψη, είναι ένα σχολείο δημοκρατικό, που καλλιεργεί την ελευθερία και τον αλληλοσεβασμό».

Ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας τόνισε:  «Μας θυμίζετε πως όλη η προσπάθεια που κάνουμε πρέπει να είναι προς όφελος της νέας γενιάς με στόχο να μην επαναλάβει τα λάθη που έκανε η δική μας αλλά αντίθετα να προοδεύσει, να καινοτομήσει και να οδηγήσει την πατρίδα μας εκεί που της αξίζει. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται μία βασική επένδυση. Η επένδυση στη γνώση».

Πρόσθεσε ακόμα ότι ο Δήμος βραβεύει ως αναγνώριση του μόχθου των μαθητών και μαθητριών, αλλά και των γονιών και των εκπαιδευτικών.

 «Είναι στα δικά σας χέρια η αλλαγή αυτής της κατάστασης. Εσείς μπορείτε να πρωταγωνιστήσετε στις αλλαγές που θέλετε να γίνουν, αρκεί να μείνετε πιστοί στα ιδανικά και στις αρχές σας», κατέληξε.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Κώστας Γκόγκος, ενώ παρόντες και παρούσες ήταν εκπρόσωποι της μητρόπολης, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρύτανης Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, η περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης Αγγελική Φωτεινού.

Επίσης, φέτος το μουσικό πρόγραμμα ήταν πιο ροκ, από τα τμήματα του Δημοτικού Ωδείου.







ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back