Oikonomou pisoi

«Να μην ξεχάσουμε τι σημαίνει πρόοδος και τι συντήρηση»

Εικόνα του άρθρου «Να μην ξεχάσουμε τι σημαίνει πρόοδος και τι συντήρηση»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/07/2019, 01:30

Με διαφορετικό τρόπο απεύθυνσης, δύο παλιά στελέχη του χώρου της Αριστεράς, ο Γιάννης Σκοπούλης και ο Φίλιππας Φίλιος, κάλεσαν σήμερα σε στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στις εκλογές της Κυριακής.

Ο κ. Σκοπούλης «αποποιήθηκε» την προσφώνηση με τη διοικητική του θέση στον ΕΦΚΑ, για να πει μεταξύ άλλων: «Δεν ήρθα σαν εικόνισμα, αλλά σαν άνθρωπος που έχει την ανάγκη να πει δύο πράγματα σε φίλους. Ακόμα και σε εκείνους που έχουν πάρει την προκαταβολή της σύνταξης και όχι όλη τη σύνταξη, ακόμα και με βλέπουν και μου κουνάνε το κεφάλι» ξεκίνησε και συνέχισε:

«Ευχαριστώ τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες στον ΕΦΚΑ, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, γιατί έχουν κάνει πολλή δουλειά» και πρόσθεσε ότι «έγιναν πράγματα που τα λέγαμε ‘αδύνατα’» και γίνεται «μεγάλη προσπάθεια ακόμα».

Ο κ. Σκοπούλης στάθηκε ιδιαίτερα στο δίπολο «προοδευτικός-συντηρητικός», καλώντας τον κόσμο να «μην ξεχάσει» τι σημαίνει κάθε έννοια.

Ο κ. Φίλιος καταδίκασε καταρχάς την επίθεση με μπογιές στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει στις εκλογές της Κυριακής. «Δεν πρέπει να λείψει κανείς από αυτή τη μάχη. Κρατήσαμε ψηλά τους αδύναμους. Μπορούσαν να γίνουν και άλλα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει ουσιαστικά την πρώτη του ευκαιρία».

Κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ ότι «ξαφνικά δεν μιλάνε καθόλου για τους φόρους και τάζουν το ‘μαξιλάρι’ που με κόπο δημιουργήθηκε, στις τράπεζες», συμπληρώνοντας ότι «θέλουν ουσιαστικά να πάρουν τον κόπο των ανθρώπων» και να στηρίξουν ξανά τις τράπεζες «που δεν είναι φυσικά όπως ήταν πριν από μερικά χρόνια, αλλά και πάλι ζορίζονται».

 




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back