Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Να μη συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο σε μέρα απεργίας»

Εικόνα του άρθρου «Να μη συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο σε μέρα απεργίας»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/09/2019, 11:49
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Λαϊκή Συσπείρωση στο δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων ζητάει να αναβληθεί η συνεδρίαση της 24ης Σεπτεμβρίου, καθότι εκείνη τη μέρα έχει προκηρυχτεί απεργία.

«Ήδη από τις 17 Ιουλίου 2019, η ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει πανελλαδική απεργία, για την 24η Σεπτεμβρίου, ενάντια στο ‘αναπτυξιακό’ νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση της ΝΔ, πράγμα που είναι γνωστό από την πρώτη κιόλας στιγμή» αναφέρει και λέει επίσης ότι «η συνεδρίαση την ίδια μέρα της απεργίας αποτελεί εξαναγκασμό των εργαζόμενων σε απεργοσπασία».

Σημειώνει δε ότι ανάμεσα στα θέματα είναι η αποκομιδή απορριμμάτων σε δημοτικές ενότητες/ «Ενάντια στο συγκεκριμένο θέμα, έχουν πάρει θέση τόσο οι εργαζόμενοι όπως εκφράζονται μέσα από τα συλλογικά τους όργανα, όσο και η Ομοσπονδία των εργαζομένων στους Δήμους, η ΠΟΕ- ΟΤΑ, με ανακοίνωσή της», τονίζει. Ζητάει να αφαιρεθεί το σχετικό θέμα από την ημερήσια διάταξη και καταλήγει: «Η δημοτική αρχή απέδειξε από τα πρώτα της βήματα ότι βρίσκεται απέναντι στους εργαζόμενους, στους δημοτικούς υπαλλήλους αλλά και στα λαϊκά στρώματα της πόλης».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back