Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Να αποκατασταθεί η αδικία» με τα διόδια

Εικόνα του άρθρου «Να αποκατασταθεί η αδικία» με τα διόδια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/12/2017, 11:05
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Ήπειρος Ανατροπής παίρνει θέση κατά της απόφασης του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη για τα διόδια και την ελεύθερη διέλευση, χαρακτηρίζοντάς τη «δυσνόητη» και ζητάει να «διορθωθεί άμεσα».

Η περιφερειακή παράταξη τονίζει ότι η απόφαση χωρίζει τους πολίτες του νομού Ιωαννίνων σε δύο κατηγορίες και τελικά, ζητάει να ισχύσει για όλους τους πολίτες του νομού, η ελεύθερη διέλευση από τα εντός νομού διόδια, όπως ισχύει για τους κατοίκους της Θεσπρωτίας στην Τύρια.

«Διαφορετικά θα αιωρούνται εύλογα ερωτήματα για την επιλογή μόνο των κατοίκων του συγκεκριμένου Δήμου με ότι αυτό συμβολίζει για τον περιφερειάρχη Ηπείρου» αναφέρει η «Ήπειρος Ανατροπής» με αιχμές για τον Αλέκο Καχριμάνη.

Τέλος, σημειώνει ότι διαφωνεί με τη λειτουργία των διοδίων στο Δροσοχώρι, κατηγορώντας όμως για τη λειτουργία τους τον κ. Καχριμάνη. «Και αυτό διότι χειρίστηκε ως νομάρχης Ιωαννίνων το εν λόγω ζήτημα χωρίς να καταφέρει να διασφαλίσει ως όφειλε τη μη λειτουργία τους, παρόλο που εκείνο το χρονικό διάστημα διαβεβαίωνε τους πολίτες των Ιωαννίνων για το αντίθετο. Και για το λόγο αυτό είναι απόλυτα εκτεθειμένος σήμερα».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back