Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ν. Γκόντας: «Τίμησε και τιμήθηκε από την πατρίδα του»

Εικόνα του άρθρου Ν. Γκόντας: «Τίμησε και τιμήθηκε από την πατρίδα του»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/12/2021, 15:58
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Κάρολου Παπούλια εκφράζει σε μήνυμά της και η δημοτική παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» του πρώην δημάρχου Νίκου Γκόντα.

«Ο Κάρολος Παπούλιας ήταν μια εμβληματική προσωπικότητα και ως τέτοιον θα τον θυμόμαστε όλοι εμείς οι συμπατριώτες του ανεξαρτήτως πολιτικής προτίμησης. Ο ίδιος με το παράδειγμά του, κυρίως τα χρόνια της προεδρίας του, έδειξε τον δρόμο της συνοχής και του πατριωτισμού. Έτσι οφείλουμε να τον θυμόμαστε εμείς και οι επόμενες γενιές» αναφέρεται στο μήνυμα.

Παράλληλα η παράταξη αναφέρεται στην περίοδο της δημαρχίας του κ. Γκόντα και της συνεργασίας της με τον Κάρολο Παπούλια, η οποία κατέληξε στην ονοματοδοσία της Ακτής Μιαούλη (του παραλίμνιου δρόμου) σε λεωφόρο Κάρολου Παπούλια.

«Τίμησε και τιμήθηκε από την πατρίδα του τα Ιωάννινα και όταν χρειάστηκε ήταν εκεί και προσέφερε τις υπηρεσίες του απλόχερα. Η συμβολή του στην παραχώρηση στρεμματικής έκτασης από το στρατόπεδο Βελισσαρίου για τη διάνοιξη της λεωφόρου Κενάν Μεσσαρέ ήταν καθοριστική, καθώς επίσης και η θετική εισήγηση παραχώρησης του ίδιου του στρατοπέδου στην πόλη, ασχέτως της κατάληξης του όλου εγχειρήματος, εξαιτίας τοπικών παραγόντων εκείνης της περιόδου. Εις ένδειξη ελάχιστης ευγνωμοσύνης, η τότε δημοτική αρχή επί δημαρχίας Νίκου Γκόντα και στο σύνολο ο Δήμος Ιωαννιτών, προχώρησε στην ονοματοδοσία παραλιμνίου λεωφόρου, σε λεωφόρο Καρόλου Παπούλια» αναφέρει η παράταξη.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back