Oikonomou pisoi

Ν. Γκόντας για Βόρεια Ήπειρο

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/05/2019, 01:43

Μια σειρά από επισκέψεις σε διάφορους φορείς και σημεία της πόλης έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Γκόντας αυτές τις ημέρες.

Ένας από τους σταθμούς επίσκεψής του ήταν το Ίδρυμα Βορειοηπειρωτικών Ερευνών (ΙΒΕ), όπου έστειλε το μήνυμά του ως «βαθύς γνώστης του ‘βορειοηπειρωτικού ζητήματος’» σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης. «Μια ανάσα από την πόλη μας είναι τα σύνορα που κόβουν την Ήπειρο στα δύο. Για μας η Βόρειος Ήπειρος είναι γνήσιο ελληνικό κομμάτι γης, ιστορίας, πολιτισμού η οποία όμως έχει ποτιστεί με αίμα και δάκρυα. Γη ελληνική η Βόρεια Ήπειρος και σαν τέτοια να τη νοιαζόμαστε πρέπει και να μην την λησμονάμε ποτέ. Εκεί σε αυτά τα άγια χώματα δόθηκαν αγώνες για τη λευτεριά της και της πατρίδας μας, χωρίς να επιτευχθεί το ποθούμενο που δεν ήταν άλλο από το να αποκατασταθεί η τάξη» αναφέρεται στην αλυτρωτικού περιεχομένου δήλωση του κ. Γκόντα.

Κατά τα άλλα, ο κ. Γκόντας επισκέφθηκε μεταξύ άλλων το κέντρο πρόληψης εξαρτήσεων «Σχεδία» και τα δύο νοσοκομεία, συνάντησε εκπροσώπους του σωματείου ιδιοκτητών καφέ-μπαρ και πήγε σε Νέα Ζωή και Μέλανδρα. Στη Νέα Ζωή δεσμεύτηκε για ανέγερση ιερού ναού.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back