Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το «Μπουλούκι» πάει Αρίστη

Εικόνα του άρθρου Το «Μπουλούκι» πάει Αρίστη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/08/2019, 00:00
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένα πολιτιστικό διήμερο διοργανώνει ο Σύλλογος Νέων Αρίστης Ζαγορίου αυτό το σαββατοκύριακο, 24 και 25 Αυγούστου.

Στις 24 Αυγούστου, στις 19:30, η διεπιστημονική ομάδα «Μπουλούκι», με τόπο δράσης τα Τζουμέρκα μέχρι στιγμής, θα επισκεφθεί την Αρίστη για μια παρουσίαση στις δραστηριότητές της γύρω από την πέτρινη δόμηση ενώ θα πραγματοποιηθεί και ανοιχτή συζήτηση με αφορμή την πρόταση συνεργασίας για την πραγματοποίηση του εργαστηρίου «Επιστροφές-Νέο καλντερίμι στην Αρίστη Ζαγορίου».

Την επόμενη μέρα, 25 Αυγούστου, στις 10 το πρωί, θα γίνει περίπατος και καταγραφή των καλντεριμιών του χωριού μαζί με το «Μπουλούκι». Στις 19:00, στο προαύλιο της εκκλησίας, θα ακολουθήσει συζήτηση για το υπό εξέλιξη πρότζεκτ ταξινόμησης και αρχειοθέτησης της κοινοτικής βιβλιοθήκης και του αρχείου της Αρίστης με τον δρ Χρήστο Ζαμπακόλα. Η βραδιά θα κλείσει με την παράσταση κουκλοθεάτρου με τίτλο «Μα... Γυρεύοντας με τον Antonio Jimenez de la Salsa» από το κουκλοθέατρο Αντράλα. Είσοδος ελεύθερη.

 Ο Σύλλογος Νέων Αρίστης ετοιμάζεται παράλληλα και για το παραδοσιακό διήμερο πανηγύρι του Άι Γιαννιού στις 28 και 29 Αυγούστου με την παραδοσιακή κομπανία του Βασίλη Παπαγεωργίου.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back