Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Μπορείς να βρεις θησαυρούς στα πιο αναπάντεχα μέρη»

Εικόνα του άρθρου «Μπορείς να βρεις θησαυρούς στα πιο αναπάντεχα μέρη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/06/2021, 15:09
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Από το κτίριο του πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ και νυν μέγα εμβολιαστικό κέντρο Ιωαννίνων ξεκίνησε ουσιαστικά την επίσκεψή του στα Γιάννενα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τελικά, το πρόγραμμα άλλαξε, καθώς δεν είχε συναντήσεις με παραγωγούς στη Χρυσοβίτσα και ήρθε κατευθείαν στο εμβολιαστικό και κατόπιν, στα γραφεία της εταιρίας TeamViewer.

Εκεί, οι υπεύθυνοι της εταιρίας τον υποδέχθηκαν εγκάρδια και ανέφεραν το ιστορικό της εγκατάστασης της εταιρίας στην πόλη, το ρόλο που έπαιξε ο CEO της εταιρίας Βασίλης Τριάδης, αλλά και ο περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης και τόνισε ότι χρειάζονται ακόμα προσθήκες και βελτιώσεις.


Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε για την υποδοχή και ξεκίνησε την αντιφώνησή του λέγοντας ότι «μπορείς να βρεις θησαυρούς στα πιο αναπάντεχα μέρη», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να περιγράψει την εγκατάσταση μιας εταιρίας πληροφορικής στα Γιάννενα. Δήλωσε πολύ χαρούμενος που τα Γιάννενα «είχαν τα συστατικά» για μια τέτοια εγκατάσταση και αναφέρθηκε επίσης στην έγκριση των ποσών του Ταμείου Ανάκαμψης. 

Τόνισε ότι θα διοχετευτούν και σε δράσεις και σκοπούς τεχνολογίας κ.λπ.. Μίλησε για τη συγκεκριμένη στρατηγική της κυβέρνησης σε θέματα τεχνολογίας και καινοτομίας και εκθείασε και αυτός, το ρόλο του κ. Καχριμάνη, λέγοντας ότι θα στηρίξει τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει για τη βελτίωση των υποδομών, με μια γενική, έμμεση αναφορά στο πάρκο υψηλής τεχνολογίας.

Παρόντες ήταν οι βουλευτές Ιωαννίνων της ΝΔ και ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ο περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης, ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, ο μητροπολίτης Μάξιμος κ.α.

Μετά τις σχετικές φωτογραφίσεις μπροστά στα εταιρικά μπάνερ, ο πρωθυπουργός συνέχισε την επίσκεψή του στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back