Oikonomou pisoi

«Μουσική» κινητοποίηση στα Γιάννενα

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/04/2021, 15:15

Το σωματείο Μουσικών νομού Ιωαννίνων καλεί σε κινητοποίηση στις 9 Απρίλιου, στις 12 το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, μαζί με το σωματείο Επισιτισμού.

«Οι μουσικοί ένα χρόνο τώρα βρισκόμαστε χωρίς δουλειά, χωρίς εισόδημα , με αβέβαιο μέλλον για εμάς και τις οικογένειες μας.  Τα lockdown έχουν τσακίσει τις ζωές μας, χωρίς να προσφέρουν καμιά ουσιαστική προστασία από την πανδημία. Τα νοσοκομεία έχουν γεμίσει καθώς δεν πάρθηκε κανένα ουσιαστικό μέτρο στους μεγάλους χώρους δουλειάς, στα σχολεία των παιδιών μας και στα μέσα μεταφοράς. Με μοναδικό μέτρο την ατομική ευθύνη και τα επιδόματα φτώχειας η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο» αναφέρουν και προσθέτουν ότι «με τις κινητοποιήσεις μας οι μουσικοί στα Γιάννενα αλλά και σε όλη τη χώρα απαιτήσαμε και κερδίσαμε μέτρα επιβίωσης για τους εργαζόμενους του κλάδου μας, μέτρα για την υγεία τη δικιά μας και των οικογενειών μας».

Ζητούν μέτρα προστασίας της υγείας, να ενταχθούν όλοι οι εργαζόμενοι του κλάδου στα μέτρα στήριξης, να ανοίξουν οι χώροι πολιτισμού και και πολιτιστικών εκδηλώσεων με όλα τα απαραίτητα μέτρα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back