Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μόνιμες προσλήψεις αποφάσισε η ΔΕΥΑΙ

Εικόνα του άρθρου Μόνιμες προσλήψεις αποφάσισε η ΔΕΥΑΙ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/10/2019, 15:40
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΙ αποφάσισε να προσλάβει μόνιμο προσωπικό και η Ενότητα Πολιτών βρίσκει την ευκαιρία να διεκδικήσει κομμάτι από την εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι αφενός, πρόκειται για συμπλήρωση του αιτήματος της προηγούμενης δημοτικής αρχής που είχε εγκρίνει την πρόσληψη, αρχικά 19 ατόμων και εν συνεχεία άλλων 10 και αποδίδει την εξέλιξη στο «πόσο σωστά δομήθηκε ο ισχύων Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ.Α.Ι. ο οποίος πολεμήθηκε σθεναρά από την αντιπολίτευση και σημερινή δημοτική αρχή».

Η παράταξη δικαιολογεί τη θέση της, λέγοντας ότι αν δεν υπήρχε ακριβής περιγραφή των προσόντων πρόσληψης κάθε ειδικότητας, δεν θα μπορούσαν να υποβληθούν συμπληρωματικά αιτήματα, αλλά ούτε και να ικανοποιηθούν τα αρχικά.

Ο απαντητικός τόνος στη δημοτική αρχή δεν περιορίζεται εκεί, καθώς συμπληρώνει ότι «το συμπληρωματικό αυτό αίτημα προσλήψεων αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη ότι η δική μας δημοτική αρχή εξορθολόγησε και βελτίωσε τα οικονομικά της Δ.Ε.Υ.Α.Ι. σε τόσο μεγάλο βαθμό, ώστε να είναι δυνατή η πρόσληψη 20 επιπλέον ατόμων, χωρίς να δημιουργείται κανένα απολύτως πρόβλημα στον προϋπολογισμό της».

Τέλος, η Ενότητα Πολιτών αναφέρει ότι με το συμπληρωματικό αίτημα προσλήψεων αναδεικνύεται η ανάγκη για ανανέωση του προσωπικού της Δ.Ε.Υ.Α.Ι., «με νέους υπαλλήλους οι οποίοι θα είναι καταρτισμένοι και με όρεξη για δουλειά, πρωταρχικός στόχος και της εθελούσιας εξόδου, την οποία η σημερινή δημοτική αρχή πολέμησε με σθένος».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back