Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μικρή… καλλιέργεια στο Λίθινο

Εικόνα του άρθρου Μικρή… καλλιέργεια στο Λίθινο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/09/2016, 18:23
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Λίθινο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 32χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα σε παραποτάμια περιοχή στο Λίθινο, εντοπίστηκε ο 32χρονος από τους αστυνομικούς, να καλλιεργεί σε αγροτεμάχιο δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,23 και 1,63 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στην κατοχή του 32χρονου καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη και αποσπάσματα φυτού κάνναβης, συνολικού βάρους 59,8 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Εξιχνίαση ληστείας στην Άρτα

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, περίπτωση ληστείας σε βάρος δύο Ελλήνων, μίας 40χρονης και ενός 21χρονου,  που έγινε χθες αργά το βράδυ, στην Άρτα.

Για την υπόθεση, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 17χρονος, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη ληστείας, ενώ οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν δύο ακόμα άτομα, ηλικίας 20 και 22 ετών και έναν συνεργό τους, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται. 

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, χθες αργά το βράδυ, έξω από το Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας, στο οποίο διεξαγόταν εμποροπανήγυρη, οι τέσσερις δράστες ενεργώντας από κοινού, επιτέθηκαν στους δύο παθόντες (πωλητές χαλιών) και με τη χρήση σωματικής βίας, απέσπασαν από την 40χρονη χρηματικό ποσό.

Οι παθόντες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του συνεχίζονται.

Συλλήψεις φυγόποινων

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 45χρονος υπήκοος Αλβανίας, για καταδικαστική απόφαση και ένταλμα σύλληψης.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, σε βάρος του 45χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ιωαννίνων και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, σύμφωνα με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης επτά ετών και χρηματική ποινή 100.000 ευρώ, για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και χρήση πλαστού εγγράφου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το πρωί στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 49χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης είκοσι έξι μηνών και χρηματικής ποινής 3.000 ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back